SÍLVIA CASTELLÓ

SÍLVIA CASTELLÓ

Directora del centre, Professora de Costura i Patronatge

Creadora de Qstura SL. Al capdavant de Espai de Qstura i Escola de Qstura Professional EQP.

Va començar als 6 anys a cosir. Va fer tall i confecció a Girona, i cursos a FD Moda Barcelona, com ara Disseny de Moda, Escalat, Estampació, Disseny per Ordinador. Després de treballar com a patronista i impartint classes, al 2010 va obrir amb èxit l’Espai de Qstura, una escola de costura, patronatge i manualitats per on han passat més de 2000 persones. Impulsa molts projectes a la ciutat de Girona com desfilades, tallers, actes benèfics, xerrades d’emprenedoria.

El 2015, inicio el nou projecte d’Escola de Qstura Professional EQP, situat al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, on impartim formació en Moda a nivell professional, tenim un diploma d’especialització, i estem preparant el primer GRAU Universitari en Moda a Espanya que tindrem en 2 anys.

El 2013 va rebre el premi a la Millor Jove Empresària de l’Any a Girona. Presidenta d’AGIMOD (Associació d’Empresaris que promou el sector tèxtil a Girona) impulsora de la Setmana de la Moda a Girona, Gimoda. Col·labora amb diferents mitjans de comunicació com Televisió, Ràdio i Premsa. Emprenedora i mare de tres fills.  Valenta i Creativa.