POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de caràcter personal ( LOPD ) , el client / usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del qual és responsable GLOBAL QSTURA GIRONA, S.L. que ha estat degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d’informar sobre els nostres productes i serveis, així com vostè presta el seu consentiment exprés per l’enviament de comunicacions comercials per correu electrònic, SMS, mailings, newsletter i altres mitjans de comunicació per via ofimàtica o postal, tal com estableix la Llei LSSI / CE 34/2002.

L’informem també sobre els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir adjuntant copia del seu DNI, al domicili social de GLOBAL QSTURA GIRONA, S.L., situat a l’Avinguda Lluís Pericot, nº 33, baixos – 17003 GIRONA (Girona).

Si vol deixar de rebre publicitat o informacions comercials pot sol·licitar la baixa enviant un correu electrònic a l’adreça info@qstura.cat, indicant la paraula BAIXA.