“L’impuls creatiu és així: necessita l’oportunitat per deixar-se fluir, s’alimenta de les bones companyies i li serveix qualsevol suport per a expressar-se. Orquidú va néixer entre les agulles, els didals i les cremalleres, en la complicitat i l’humor de vespre a l’Espai de Qstura, i poc a poc les seves criatures van anar traient el nas pels descosits…”

Mireia Prieto – Orquidú

“Qstura és una unió de sinèrgies que van creixent i s’uneixen i, gràcies a això, van succeint tot de coses: coneixes gent nova… passen coses diferents com acumular i activar l’empresa que he creat, arropada de tal manera, l’impuls sorgeix… l’energia de Qstura s’encomana!”

Emma Bover – Vestuària

“Per a mi Qstura ha estat un inici i un seguir. Tot va començar per aprendre acosir “oficialment” un botó. L’aventura des del moment que vaig traspassar la porta una tarda d’hivern va estar plena de màgia. Per mi Qstura ha significat poder crear lliurement i, actualment, és una mà amiga que m’acompanya a les meves creacions. Jo creo, dissenyo i imagino i a Qstura puc compartir les meves inquietuds. Així que com a dissenyadora jove puc donar testimoni que a Qstura podràs donar porta oberta a la imaginació, creativitat i sense cap complex donar forma als teus esbossos, dissenys i creacions.”
Roser Frigola – BeCoat

“Diss-7 va néixer gràcies a Qstura, el meu pas per l’acadèmia em va donar l’impuls que em feia falta per crear la meva marca i poder gaudir del món de l’artesania.
Diss-7 va ser creat l’any 2013, i amb moltes ganes de crear per tots vosaltres.”

Aurèlia Teixidor – Diss-7

“Qstura… per mi… és l’mpuls per fer que el meu somni es pugui fer realitat.”

Mari Lorente – Patchcreu