El passat mes d’octubre ha finalitzat el projecte “Sinestèsia i creació”, en el marc de l’assignatura de Projectes de disseny, del 2n curs del Grau en Moda de l’ERAM-UDG.
L’objectiu del projecte era ensenyar als alumnes que poden dissenyar una col·lecció de moda a partir d’un estímul creatiu que no estigui directament vinculat al món de la moda. En aquesta ocasió el punt de partida fou la proposta gastronòmica del Jordi Roca @jordirocasan i també tota la filosofia que hi ha darrere la seva feina @rrrocambolesc i al Celler de Can Roca .😍
Després de visionar el documental “Chef Table” (@netflixes) es van escollir quatre postres🍨: “Làctic”, “El bosc plujós”, “Viatge a l’Havana” i “Cromatisme taronja”. Els alumnes, organitzats per equips, havien de fer una anàlisi de tota la informació que rebien a través d’aquestes postres i elaborar la seva pròpia interpretació en format d’una col·lecció càpsula.👗👚
Han estat unes sessions de treball enriquidores, amb molts aprenentatges que a partir d’ara els serviran de base per avançar i dur els seus projectes de disseny un pas més enllà, especialment en termes de viabilitat.